Akdeniz Üniversitesinin genç mühendisleri beyaz baretle mezun oldu

Akdeniz Üniversitesinin genç mühendisleri mezuniyet sevinci yaşadı. Törende mezun olmaya hak kazanan Makine Mühendisliği öğrencilerine beyaz baret dağıtıldı.
12 Temmuz 2023

Tıp Fakültesi’nde 50. yıl gururu

50.yılını dolduran Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 278 öğrenci yemin ederek hekimlik mesleğine ilk adımı attı. Rektör Özkan, “Nobel alacak hekimler neden Akdenizli olmasın! Kendinize güvenin. Biz size inanıyoruz.” dedi.
10 Temmuz 2023

Akdeniz Üniversitesi'nde duygu dolu mezuniyet töreni

Akdeniz Üniversitesi ailesi yaklaşık 12 bin öğrencisini yeni yaşamlarına uğurladı. Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybeden Edebiyat Fakültesi son sınıf öğrencisinin ailesine mezuniyet anısına belge takdiminde duygusal anlar yaşandı. Rektör Özkan, depremde kaybedilen öğrencilerin isimlerinin fakültelerinde sınıflara verilerek yaşatılacağını açıkladı.
10 Temmuz 2023

Akdeniz Üniversitesinde mezuniyet heyecanı

Akdeniz Üniversitesi ailesi yaklaşık 12 bin öğrencisini yeni yaşamlarına uğurluyor. 2022-2023 eğitim öğretim yılı Mezuniyet Töreni 7 Temmuz Cuma günü düzenlenecek.

Akdeniz Üniversitesinde Sürdürülebilir Kalkınmada Gençlik Liderliği Çalıştayı

Afrikalı öğrenciler Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ‘Sürdürülebilir Kalkınmada Gençlik Liderliği Çalıştayı’nda buluştu.
05 Temmuz 2023

Deprem ve orman yangınının acısını ilmek ilmek dokudular

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Öğr. Üyesi Doç. Dr. Ömer Zaimoğlu’nun küratörlüğünde düzenlenen sergide son sınıf öğrencilerinin ‘Deprem ve Orman Yangınları’ konulu kanaviçe eserler sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi mezunlarını uğurladı

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik ve Çocuk Gelişimi Bölümü mezunlarını yemin töreni ile uğurladı.

Moda Tasarımı Programı Fashion Week’e katıldı

Akdeniz Üniversitesi Serik Gülsün-Süleyman Süral MYO Tasarım Bölümü Moda Tasarımı Programı öğretim elemanı ve öğrencileriyle Uluslararası 6. Fashion Week/Moda Haftasında yer aldı.

Akdeniz Üniversitesi Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi veri tabanına dahil edildi

Akdeniz Üniversitesi tarihinde ilk kez Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi veri tabanına dahil olan 40 üniversiteden biri oldu. Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından üniversitelere plaket verildi.

İnsan Felsefesi ve Hemşirelik konferansı

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Uygulama Araştırma Merkezi ve Antalya Bilim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi iş birliği ile ‘İnsan Felsefesi ve Hemşirelik’ konferansı gerçekleştirildi.