Rektör Özkan, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni yönetimini ağırladı

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya Gazeteciler Cemiyeti 18. Olağan Genel Kurulunda Başkan seçilen İdris Taş ve yönetim kurulu üyeleri ile makamında bir araya geldi.
18 Ekim 2021

Meme Kanseri farkındalık etkinliği

Meme Kanseri Farkındalık ayı nedeniyle, Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü iş birliği ile Meme Kanseri Farkındalık etkinliği düzenlendi.
18 Ekim 2021

Rektör Özkan, Erasmus Days kapsamında öğrencilerle bir araya geldi

Erasmus Days kapsamında düzenlenen öğrenci buluşması etkinliğine katılan Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, 'Akdeniz Üniversitesinin eğitim olanaklarından yararlanan öğrenciler birer kültür elçileri olmaktadır.' dedi.

Rektör Özkan Havacılık ve Uzay Tıbbı Kongresine katıldı

Havacılık ve Uzay Tıbbı Kongresine katılan Rektör Özkan, koronavirüs pandemisinin sivil havacılık sektörüne etkilerine değindi. Özkan, 11 Eylül saldırıları sonrası uçuş güvenliğinde yaşanan değişimin, pandemi sonrası salgınlarla mücadele konusunda yaşanacağını söyledi.

Rektör Özkan İsveç'i harflerle anlatan sergiye katıldı

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, İstanbul İsveç Başkonsolosluğu tarafından hazırlanan ve İsveç kültürünün konu edildiği 'İsveç A-Ö Fotoğraf Sergisi'ne katıldı.
15 Ekim 2021

'İşyerinde Eğitim' programı ile staj yapan öğrencilere iş imkânı

Akdeniz Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi'nde eğitim gören öğrencilerin yüzde 80'i 'İşyerinde Eğitim' programı sayesinde öğrenciyken iş teklifi alarak mezun olmadan iş sahibi oluyor.
14 Ekim 2021

Hedefimiz tüm öğrencilerin eğitim imkanlarından eşit yararlanabilmesi

Akdeniz Üniversitesi'nde mimarlık eğitiminin 10. yılı dolayısıyla 'Erişilebilirlik ve Mimarlık Eğitiminde Yaklaşımlar' konulu konferans düzenlendi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker, hedeflerinin tüm öğrencilerin eğitim imkanlarından eşit olarak yararlanabilmesi olduğunu söyledi.

Özbekistan heyetinden Akdeniz Üniversitesi'ne ziyaret

Özbekistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Bahadır Nazarov, Konsolos Aybek Razzakov ve Özbekistan Cumhuriyeti Antalya Fahri Konsolosu Barış Gökçe, Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Sibel Mehter Aykın'ı ziyaret etti.

Akdeniz İletişim ödüle doymuyor

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması'ndan ödüllerle döndü. Öğrencilerle bir araya gelen Rektör Özkan, medyanın dönüşerek dijital çağın hakim olmaya başladığını söyledi.
13 Ekim 2021

Akdeniz Üniversitesi öğrencileri ödülleri topladı

Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri özgün projeleriyle katıldığı 'Gülsüm Güral Seramik Tasarım Yarışmasında' ödülleri topladı. Ödül kazanan öğrenciler Rektör Özkan'ı ziyaret ettiler.
12 Ekim 2021