Öğrenciler için online uyum programı gerçekleştirildi

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik ve Çocuk Gelişimi Bölümü birinci ve ikinci sınıf öğrencileri için 3 gün boyunca devam eden online uyum programı gerçekleştirdi.
25 Ekim 2021

Laboratuvar uygulamaları yaparak becerilerini arttırmaya çalışıyorlar

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi, öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere laboratuvar uygulamaları çalışmalarını sürdürüyor.
25 Ekim 2021

Uluslararası İlişkiler Ofisi, Al-Farabi Kazak Milli Üniversitesi Heyetini ağırladı

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi'ni, Kazakistan'da bulunan Al-Farabi Kazak Milli Üniversitesi heyeti ziyaret etti.
25 Ekim 2021

Tıp Fakültesi birinci sınıf öğrencileri beyaz önlüklerini törenle giydi

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı 'Beyaz Önlük Giyme Töreni' düzenlendi. Rektör Özkan'ın da katıldığı törende 360 Tıp Fakültesi 1. sınıf öğrencisi hekimliğe ilk adımlarını attı.

Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri'ne büyük ilgi

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan'ın katılımıyla başlayan ve 3 gün boyunca devam eden Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri sona erdi. Topluluklara toplamda 79 binin üzerinde kayıt yapıldı.

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 19. Cumhuriyet Sergisi Açılıyor

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 98. yıl dönümünü kutlamak amacıyla Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 'Cumhuriyet Sergisi' açılıyor.

1.Uluslararası Akdeniz Kadın Çalışmaları Kongresi başladı

Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde I. Uluslararası Akdeniz Kadın Çalışmaları Kongresi başladı. Kongrede konuşan Rektör Özkan, kadın erkek eşitsizliği ve kadına yönelik şiddetle mücadelenin anahtarının toplumsal farkındalık ve doğru eğitimden geçtiğini söyledi.
21 Ekim 2021

Akdeniz Üniversitesi'nde Topluluk Tanıtım Günleri düzenleniyor

Akdeniz Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri, Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan'ın katılımıyla başladı. 3 gün sürecek etkinliklerde 128 topluluğun üyeleri, yeni öğrencilere faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Otizmli çiftçiler üretiyor

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi ev sahipliğinde, Akdeniz Otizm Spor Kulübü Derneği ve Özgecan Aslan Gençlik Merkezi paydaşlığında otizmli çocuklar çiftçiliğe başladı.
19 Ekim 2021

Hemşirelere yenilikçi ürün geliştirme ve patent alma eğitimi verildi

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Uygulama Araştırma Merkezi ve İnovatif Hemşirelik Derneği iş birliğinde hemşirelikte yenilikçi ürün geliştirme ve patent alma süreci konusunda çevrim içi eğitim gerçekleştirildi.