Haberler

Rektör Özkan hafta sonu gerçekleştirilecek YKS ile ilgili toplantıya başkanlık etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, ÖSYM Antalya Değerlendirme Toplantısına başkanlık etti. ÖSYM tarafından 26-27 Haziran'da yapılacak sınavlarla ilgili ayrıntılar konuşuldu.
22 Haziran 2021

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Rektör Özkan ve eşi Ömer Özkan'la bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Rektör Özkan ve eşi Ömer Özkan'la bir araya geldi.
21 Haziran 2021

Müsilaj riskine karşı Akdeniz daha avantajlı

Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Jale Korun, Akdeniz'in müsilaj oluşumuna karşı akıntılı yapısıyla avantajlı olduğunu söyledi. Prof. Dr. Korun, müsilajla mücadele için ise midye önerdi.
21 Haziran 2021

Milli Muharip Uçak'ın yazılımları Akdeniz Üniversitesi Antalya Teknokent'te yapılacak

Akdeniz Üniversitesi Antalya Teknokent ile Türk savunma sanayisinin önemli kuruluşlarından TUSAŞ arasında sözleşme imzalandı. TUSAŞ, 2023 yılında hangardan çıkacak Milli Muharip Uçak'ın yazılımlarını Antalya'da gerçekleştirecek.
19 Haziran 2021

Manavgat Turizm Fakültesinden 'Yaşadığın Yer ile Gururlan' projesi

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Turizm Fakültesinin ortak olarak yer aldığı Avrupa Birliği tarafından desteklenen 'Yaşadığın yer ile gururlan' İtalya, Portekiz ve İrlanda'dan farklı ortakların görev aldığı 'Yaşadığın yer ile gururlan' gençlerin hayatlarını küçük yerleşim alanlarında, kırsal alanlarda sürdürmeye istekli olmaları sağlanması için proje kapsamında ortaokul seviyesinde bir ders ve ders materyallerinin geliştirildiğini söyledi.
18 Haziran 2021

Devlet Konservatuvarı öğrencilerinden Babalar Gününe özel duygusal keman dinletisi

Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı Keman Sanat Dalı öğrencileri Babalar Gününe özel keman dinletisi düzenlediler. Birbirinden zor parçaları babaları için çalan öğrenciler duygusal anlar yaşadı.
18 Haziran 2021

TÜBİTAK Gözlemevi'nde Gökyüzü Gözlem Etkinliği düzenlendi

TÜBİTAK'ın Gökyüzü Gözlem Etkinliği'nde Deneyap Teknoloji Atölyeleri öğrencileri ile buluşan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, 'Ay yıldızı Mars'a, Ay'a indirecek olan siz gençlerimizsiniz' dedi.
18 Haziran 2021

Akdeniz'de sular kirlenmeden önlem almak için protokol imzalandı

Akdeniz Üniversitesi, Büyükşehir Belediyesi ve ASAT, Marmara Denizi'ndeki müsilaj sorununun benzerinin Akdeniz'de yaşanmaması için güç birliği yaptı. İmzalanan protokol ile sucul canlılar yakın takibe alınacak.
16 Haziran 2021

Kumluca'da Öğrenci Çalıştayı gerçekleştirildi

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından Öğrenci Çalıştayı gerçekleştirildi.
16 Haziran 2021

Akdeniz Üniversitesi aromatik bitkileri işleyerek ekonomik değere dönüştürecek

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Alaaddin Mahallesi Bölge trafik istasyon amirliği karşısında yer alan mülkiyeti Hazine'ye ait 197 dönümlük arazinin Akdeniz Üniversitesi'ne kesin tahsisi yapıldı.
15 Haziran 2021