Haberler

Hemşirelik Öğrencilerinin Kariyer Hedeflerine Yönelik Dış Paydaş Toplantısı Yapıldı

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü dış paydaşlarla ilk toplantısını gerçekleştirdi.
15 Haziran 2021

Öğrencilerin fikirleri seramiğe dönüşecek

Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker, Akdeniz Üniversitesi ve Antalya Bilim Üniversitesi öğrencilerine yönelik düzenlenecek 'Gülsüm Güral Tasarım Yarışması"" öncesi şirket temsilcileri ile bir araya geldi.
14 Haziran 2021

Sosyal Bilimler Enstitüsü Webiner Serileri devam ediyor

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitü tarafından düzenlenen Webinar Serileri kapsamında Sosyal Bilimlerde Proje Deneyimi: Motivasyon, Uygulama, Sonuçlar isimli Webinar gerçekleştirildi.
11 Haziran 2021

Antalya'nın organik atık sorunlarına çözüm arayan teze ödül

Antalya'nın organik atık sorunlarına çözüm arayan teze Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Arş. Gör. Dr. Fatih Yılmaz'ın Akdeniz coğrafyasının organik atık sorunlarına çözüm arayan doktora tezine Çevre Vakfı tarafından üçüncülük ödülü verildi.
11 Haziran 2021

Ziraat Fakültesi buğday hasadında rekor kırdı

Dünya genelinde kuraklık nedeniyle buğdayda verim düşerken, Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesinin Aksu'daki araştırma ve uygulama alanında bilimsel yaklaşım sayesinde buğday hasadında rekor kırıldı.

Rektör Özkan hayırsever Dr. Hasan Ünal ile görüştü

Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan Grow Fide sahibi hayırsever iş insanı Dr. Hasan Ünal ile bir araya gelerek yaptıkları çalışmaları yerinde inceledi.
10 Haziran 2021

Akdeniz Üniversitesi kadın akademisyen oranında dünya ortalamasının üzerinde

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, YÖK Başkanı Saraç'ın başkanlığında Türkiye'de görev yapan kadın rektörler toplantısına katıldı.
09 Haziran 2021

Turizm Fakültesinden uluslararası başarı

Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi, Shanghai Ranking Consultancy tarafından yapılan Akademik Konular Küresel Sıralaması'nda Otelcilik ve Turizm Yönetimi alanında dünyada 101'inci, Türkiye'de 1'inci oldu.
08 Haziran 2021

KATCAM'da görev değişimi

Kadın Çalışmaları ve Toplumsal Cinsiyet Araştırma ve Uygulama Merkezinde KATCAM Merkez Müdürlüğü görevini Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülay Yılmaz Diko'ya devretti.
07 Haziran 2021

Rektör Özkan, Korkuteli ve Elmalı MYO'larını ziyaret etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Korkuteli MYO ve Elmalı MYO'yu ziyaret etti.
05 Haziran 2021