Haberler

Akdeniz Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, bilimsel çalışmalarla ilgili hazırlanan  yeni strateji planını anlattı. Rektör Özkan, ürüne dönüşen ve toplumun hizmetine sunulabilen projelere öncelik verileceğini söyledi.
05 Haziran 2021

Fark Yaratan Radyo

Akdeniz Üniversitesi Radyosu UNI FM 91.3'de Sağlık Bakanlığı Davranışsal Bağımlılıklar ile mücadele Ulusal Strateji belgesi ve eylem planı kapsamında Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin farkındalığını artırmak için radyo kamu spotu hazırlanıyor.
04 Haziran 2021

Tarih-Kültür-Doğa: Patara Öğretim Elemanları Sergisi Açıldı

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından 'Tarih-Kültür-Doğa:Patara' etkinlikleri kapsamında gerçekleşen Öğretim Elemanları Sergisi, Akdeniz Üniversitesi Olbia Sanat Galerisi'nde açıldı.
03 Haziran 2021

Pandemi bağımlılıkları artırdı

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğr. Gör. Dr. Ali Erdoğan, pandemi döneminin internet, sosyal medya ve alışveriş başta olmak üzere bağımlılıkları arttığını söyledi.
03 Haziran 2021

Hemşirelik Fakültesi'nde Yeni Dönem ERASMUS+ Projeleri webinarı düzenledi

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Araştırma Görevlileri Temsilciliği tarafından 'Yeni Dönem ERASMUS+ Projeleri' isimli webinar programı gerçekleştirildi.

Rektör Özkan, Güzel Sanatlar Fakültesini ziyaret etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, fakülteleri ve meslek yüksekokulları gezisine Güzel Sanatlar Fakültesini ziyaret ederek devam etti.

Şampiyonlar Rektör Özkan'ı ziyaret etti

Süper Lige yükselen Antalya 07 Kadın Basketbol Takımı, kupalarıyla Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan'ı ziyaret etti. Rektör Özkan, takıma desteklerinin süreceğini söyledi.

Rektör Özkan, Heykel Bölümü Sergisinin açılışını gerçekleştirdi

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü'nün 43 öğrencisinin eserleri sergiye açıldı. Açılışına Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan'ın da katıldığı sergi 17 Haziran'a kadar izlenime açık olacak.
02 Haziran 2021

Rektör Özkan, Sudan Hartum Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mohamed Mahjoub Haroon ile görüştü

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Sudan'da bulunan Hartum Üniversitesi Barış Araştırmaları Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. Mohamed Mahjoub Haroon ile bir araya geldi.
01 Haziran 2021

Akdeniz Üniversitesinde doğdu tüm Türkiye'de yaygınlaşıyor

Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Gerontoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Tufan, kurucusu olduğu 60+Tazelenme Üniversitesinin tüm Türkiye'ye model olacağını söyledi.
01 Haziran 2021